Recenzie a hodnotenia

Lena zradulova Tatry 24.1.2019 16:24

Vždy zažijem s party kyblom niečo výnimočné.Teším sa na ďalší zájazd .

Karin a Monika Mészárosové Zrće 3.10.2016 19:23

Najlepšia party dovolenka aká môže byť a to len vďaka party kýblu. Nečakali sme že sa ocitneme v tak super partii ľudí, ktorá sa tu vytvorila v priebehu pár dní. Vedúci topka, bývanie v apartmánoch tiež bolo super, nemáme nič čo by sme vytkli, len dúfame že sa o rok znova všetci vidíme.

Zrceee :)

Váš Meszaros GANG :D

Jan Polák Zrće 7.9.2016 06:41

Zdravím všechny, co už mají alespoň jednu zkušenost s Party Kýblem.

Chci se s Vámi podělit i o svojí zkušenost.

Na Zrče jezdíme, jako parta nějaký ten rok, ale letos mi to bohužel nevyšlo ,protože jsem byl pracovně vytížený. Chtěl jsem i přes to na chvilku vypnout od reality a podívat se k moři i si prošoupat boty na nějaké té party. Můj kamarád , co učí na Vysoké škole v Plzni se u mě zastavil a došlo na slovo Party Kýbl. Byl s Party kýblem minulý rok a poslouchal jsem od něho jen samou chválu.Tím mi nabudil, že jsem byl rozhodnut podniknout křižáckou výpravu i jako singl.Během týdne jsem na sebe nabalil další 4 lidi z Plzně a o to víc se těšil na první zkušenost s Vaší společností neboli združení pařičů. Od první minuty jsme byli plný očekávání a natěšený z nové zkušenosti.Musím se přiznat, že byla i nervozita, která nás opustila hned při nástupu do autobusu.Okamžitě jsme se daly do řeči i ostatními ůčastníky a cesta na Zrče mohla začít.Cesta probíhala podle očekávání, jen do té doby než jsme zastavili v Bratislavě a měli nabrat naše bývalé spoluobčany ze Slovenské republiky.Od té chvíle začala opravdová jízda. Co předvedli po cestě do cílového stanoviště Novalja jsem nezažil a i to beru, jako zažitek.Kdo jel autobusem číslo 3 ví o čem mluvím.Na jejich obranu musím napsat, že byli přátelští i když možná až moc,ale na konci turnusu mi bylo líto, že už to končí.JSOU TO NEUNAVNÍ PAŘMENI...

Abych to celé nějak zaokrouhlil a nepsat tady román.

Organizace celého turnusu byla skvělá.Lidi,co nás měli na starost byli ůžasný a i na ty se těším příští rok, protože po téhle zkušenosti pojedu určitě znovu a i dvakrát.Získal jsem tam nové přátele se kterýma se budu chtít viděl i na příští rok a jestli bůh dá možná se uvidíme i na nějaké té akci dříve.myslím si,že to co jsme tam všichni prožili nejde napsat do recenze, to se musí prostě zažít...A jestli se někdo bojí, že pojede sám s Party Kýblem a že je to divný sám se vydat na dovolenou, jestli se propařeným nocím i dní takhle dá říkat :)Nemusí .....Hned jak si najde místo v autobuse má kolem sebe 50 kamradádů a po příjezdu se číslo až 4 násobí.Za mojí osobu, která už jezdí pařit nějaké to desetiletí musím dat samolepku s 3 hvězdy Jako náš známý kuchtík Zdenda.Dobře jste to uvařily kluci a ještě jednou děkuji za super zažitky a za nové kamarády......

Vlaďka Zrće 6.9.2016 22:58

Nevím jak začít,ale asi tím,že jsem původně nechtěla na Zrce vůbec jet,jelikož jsem neměla zrovna ideální období,ale má úžasná kamarádka Nelinka mi denně posílala fotografie a videa z Vasich zájezdů a nakonec me zlomila. Dnes můžu jen napsat,že to byla"NESKUTEČNÁ JÍZDA" která mě psychicky dostala do neskutečné pohody 😋. Na Zrce nikdy nezapomenu všechno bylo ÚŽASNÉ!! Včetně veškeré organizace a všech průvodců a určitě se příští rok uvidime zase 😉🍹💃

Áňa Sochorová Zrće 6.9.2016 12:54

Tenhle rok jsem byla poprvé ale za to hned dvakrát na prvním a posledním termínu. Příští rok jedu rozhodně znova protože je to ta nejlepší párty ever! Super lidi, super Djs, super cena a Top pořadatelé, co to celý vymysleli. Díky Vám jsem poznala spoustu nových super lidí a párty obřích rozměrů. Jste boží díky 😊😙❤👍👌

Nelča Matýsková Zrće 3.9.2016 15:33

Můj již druhý ročník neskutečné zábavy, párty, drinky, hudby a těch nejlepších lidí! Skvělá organizace, musím říct že je to rok od roku lepší a lepší a třešničkou na dortu byla party boat s těmi nejlepšími DJs! Aloha další rok ;)

Michal Zrće 3.9.2016 13:18

Byla to ta nejlepší párty co jsem zažil, jel jsem sám ale i přes to to byla paráda, protože si tam hned sezenete přátele.. Super lidi, super atmosféra a hlavně mooooc alkoholu a zábavy a to vše začalo už na cestě na zrce v autobusu. :D musím všem jedině doporučit, mám na to o jen ty nejlepší vzpomínky az na první kocovinu.. 😁

Ráďa Zrće 3.9.2016 08:43

Nejdřív jsme chtěli jet sami parta lidí, nakonec jsme zvolili párty kýbl a jsem za to šťastná. Všichni jedou na stejné vlně, jedeme za muzikou, tancem, alkoholem. Pařba začíná příchodem do autobusu a nenechá tě spát tato atmosféra až do příjezdu domů. Jsou to neskutečné zážitky a tolik lidí co kolem sebe máš s párty kýblem to dělá tu správnou párty. Protože přeci jen, když pak potkáváš na každém rohu známou tvář z kýblu zároveň i neznámou, protože nějakým způsobem se seznámit musíš je to super. S kýblem jsem jet nechtěla,ale příště jiná varianta pro mě neexistuje, je to maximální zážitek.

Lenka Brabencová Zrće 2.9.2016 14:46

Proč jet na Zrče s Párty Kýblem? Rozhodně to nebude kvůli skvělému ubytování, milé recepci nebo pohodlné cestě. Ale proto jsme tam nejeli. :) Na Zrče si v klidu dojedete autem, seženete lepší ubytování, ale nikdy nezažijete takovou družbu jako když zvolíte Party Kybl. Naberete spoustu kamarádů, poznáte skvělé lidi a zjistíte, že ty vykalenci jsou vlastně hrozně fajn a báječní lidé, že ti co vám byli nejméně sympatičtí jsou vaše krevní skupina. Tým od PK se o vás postará a zařídí vše potřebné vstupy, loď, alkohol...víc ani nepotřebujete. Pro tyhle důvody s PK pojedu opět a znova. :)

Ondřej Blahout Zrće 1.9.2016 22:55

Jel jsem úplně sám jen na doporučení kamaráda, ale řeknu Vám, že jsem zažil největší párty svého života plus poznal hrozně moc skvělých lidí. Co k tomu stačí? Nebát se, odvázat a užít si to naplno, protože Párty Kýbl Vám to zcela dovolí. Jsem šťastný za každý okamžik na Zrče a určitě pojedu i příště!

Václav Šlegr Zrće 1.9.2016 17:01

Musím teda říct, že vše předčilo mé očekávání. Tak skvělou atmosféru, naladěných lidí stejným směrem, vynikajícím Party Kýbl Teamem, tisíce litrů všeho pití a hlavně tu čtyř denní pařbu skoro bez odpočinku jsem nikdy nezažil. Nechápu jak to mé tělo zvládlo, ale žiju a jsem moc rád, že jsem jel. Všem Vám velké díky a naposledy se na 200% nevidíme. Těším se příště Váš ,,Prcek,, :D

Johny ( parada ) Salieri Zrće 1.8.2016 14:05

Byla to co? Paraaaaaaaaaaaaadaaaaaaaaaaaaa!!!!

Pazderková (Bára) Zrće 28.7.2016 20:35

21-28.7

Přemýšlím, jak udělat recenzi originální, ale musím napsat stejně to, co tu píšou ostatní. Zrce beach nejde vyjádřit slovy. Bylo to jednoduše ta nejlepší dovolená v mým, tvým, jejím i jeho životě.

Nastoupili jsme do busu a už tehdy byla všechno PARÁDA! :D:D (hláška už od začátku zájezdu by Johny Salieri)

Nevěřila jsem absolutně, že se dá do jednoho člověka nalít tolik vodky s džusem za jednu cestu autobusem, nebo jeden večer na Zrce. A to ještě nemluvím o plastových Jumbech - hlavně Mai Tai dirty/hell. To mluví za vše. Byli jsme všichni na h*vna.

A co takový bungee jumping přímo u clubu Papaya? Reklamní oděvy se stylovými potisky aktuálně 11.tého nejlepšího clubu Papaya, který ti všichni budou závidět? Chceš si zablbnout na vodním skútru za skvělou cenu? zažít ty neeej afterparty se skvělým djem přímo v bazéně? yeeeeeeeeeees? Tohle a plno dalšího, svoje sny, najdeš na jednom místě a to na Pagu!

Kromě toho jsme byli všichni ta nejlepší parta, se kterou bylo všechno paraaaaaaada(: Jediný co nám nevyšlo, byla prokalená cesta zpátky - usli jsme jak hrušky do jednoho.

Kdybych měla popsat všech pět dní :D:D:D... Srdce mi prostě tepalo úplně jinak než normálně. . . Zrce beach, moje osudová láska. . . Vidíme se příští rok! Tady není kam uhnout, tady jsi sám za sebe a plníš si sny.

PS: přidávám fotky - ne žádný selfíčka a roztáhlý nohy u palmy s holkama, ale fakt pocity, co byly na denním pořádku:))))))))

Vaše Pazderková :-*

Monika Zrće 28.7.2016 17:26

Nejlepší dovolená v životě :) Nepopsatelné zážitky, úžasní průvodci :) Senzační parta lidí co se prostě umí a chtějí bavit a nedají vám vydechnout :-D Kdo nezažil nepochopí :) Příští rok určitě znovu

Filip Zrće 28.7.2016 17:16

Byla to největší paraaaadaaa, super lidi, chlastu bylo dost, nonstop všichni nadraný :D , párty průvodci peckový kalili s náma co to šlo. Byl jsem tu poprvé a už ted vím že se chci vrátit!! Nejlepší párty dovča co jsem kdy zažil a doufám že se brzy zase uvidíme. :)

Pavel Zrće 28.7.2016 17:12

S Party Kýblem jsme byli už po třetí a opět za 9,5/10. Party průvodci zase jak jinak než skvělý. Škoda byla jen, že se zúčastňovalo hromadných akcí málo lidi což ubíralo na celkovém dojmu, ale za to nemůžou organizátoři.

Jediné co bych změnil byla délka termínu, která byla poněkud krátká při stejné ceně jako minulí rok. Mě osobně by nevadilo si připlatit a být tam déle.... je jasné že Zrce je stále známější a ceny rostou tak se to dá pochopit, ale prostě 5 dní je málo.

Každopádně nejdéle za rok znova.

Sany Zrće 28.7.2016 17:04

Zdravím,

já byla s párty kýblem poprvé a za mě převažují více negativní pocity.

První věc, která mě teda dost zklamala byla cesta. Náš autobus jel přes Bratislavu, řidiči nejspíš zabloudili, takže jsme do Bratislavy přijeli někdy cca o 3 hodiny později, tím pádem se nám cesta o dost prodloužila a byla peklo. V programu jsme měli uvedeno, že během cesty se budeme poznávat, hrát hry atd. Bohužel nic z toho jsme nedělali, takže docela nuda. Dle mého dojmu byl celý bus dost otrávený. Při příjezdu na místo byl check - in psán od 14 hod, připraven teda nebyl a museli jsme čekat do 15 hod, abysme se mohli ubytovat. Nikdo nás ohledně cesty, která se prodloužila nebo o ubytování neinformoval....v tom vidím obrovské minus. SMS na akce chodili vždy tak 2 hoďky předem, což vidím také jaké minus, protože jsme většinou dospávali a akce nestíhali. Další minus vidím termín, kde je psáno 21.7. - 28.7.16, ale vlastně přijeli jsme až 22.7 odpoledne (dost se nám to zkrátilo) a odjížděli jsme 27.7.16, takže v tomhle je obrovský palec dolů. Ocenila bych třeba termíny od neděle do neděle, aby to vycházelo na celý týden. Jinak se mi na Zrče dost líbilo a byla to pro mě super dovolená. Na párty kýbl jsem určitě nezanevřela :-). Pokud si i z těch negativních recenzí vezme pár %, tak to bude super a příští rok snad budu moci napsat jen jednu OBROVSKOU POCHVALNOU RECENZI :-). Takže díky a párty zdar !! :-) Sany

Michal (Kája) Zrće 17.7.2016 11:40

Díky všem za skvělou dovolenou. Čekal jsem hodně, ale tohle ne. Taky jsme zjistili, že se dá pařit tejden v kuse. To bylo pro nás překvapení. Takže příště na viděnou.

Anička Zrće 15.7.2016 09:30

Nejlepší dovolená mýho života!!! :)) Ještě ted mám husí kůži, jen si pročítám recenze ostatních, pod vše bych se podepsala!!

Obrovský dík celému týmu, nejlepším průvodcům (Martin a Týna ♥), Kubovi a Honzovi, všem účastníkům!!

Příští rok znova a do Tater taky :-))

David Zrće 14.7.2016 13:02

Nemám slov, kdo tam nebyl ten nevi a je chyba se tam nepodivat!!! Banda lidi, kteří se poznají cestou v buse a na místě začne pořádná párty... Jeden velký mejdan se super lidma v top klubech a animatoři vás nenechají vydechnout 👍

Z tama se vám chtit vracet nebude😀

Pridať vlastnú recenziu



Priložiť fotografie zo zájazdu (max. 5 najlepších)